
zit in de pit, steel en schil van de druif, maar ook in thee, bananenschil en hout: looizuur. Positief: geeft houdbaarheid aan een wijn en fijne kruidige aroma`s, grip, structuur en smaak. Negatief: kan erg drogend aan de tanden en gehemelte zijn /> dan is het een eetwijn. Is tannine rijp, dan wordt dat ook wel eens fenolisch rijp genoemd DE: Gerbs...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

zit in de pit, steel en schil van de druif, maar ook in thee, bananenschil en hout: looizuur. Positief: geeft houdbaarheid aan een wijn en fijne kruidige aroma`s, grip, structuur en smaak. Negatief: kan erg drogend aan de tanden en gehemelte zijn /> dan is het een eetwijn. Is tannine rijp, dan wordt dat ook wel eens fenolisch rijp genoemd DE: Gerbs...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10519
Geen exacte overeenkomst gevonden.